• MACFRUT 2019
  • 07.05.2019. 16:00

Macfrut 2019 - autentični međunarodni sajam

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode sa lokalnog područja.

Foto: Facebook/ Macfrut
  • 23
  • 17
  • 0

Kongres tropskog voća - prvi događaj ovog tipa u Evropi posvećen je egzotičnom voću. Tokom tri dana sajma bit će riječi o istraživanju trendova na tržištu, potrošnji, trgovini, ali i naučnom razvoju, tehnologijama i metodama prodaje proizvoda, za kojima postoji povećana potražnja na međunarodnom tržištu.

Macfrut 2019 održat će se od 8. do 10. maja u Rimini Expo Centru. Sajam je otvoren za posjetioce od 9.30 do 18 sati. 

Najnovije vijesti vezane za Macfrut 2019. možete pronaći u ovoj brošuri

Događaj se preporučuje profesionalcima u ovoj oblasti, od onih koji se bave proizvodnjom i trgovinom do onih koji se bave logistikom, pakovanjem i tehnologijom.

Na sajmu će biti prisutan sve veći broj talijanskih i stranih kompanija koje su učesnici, ali i širok spektar inicijativa koje imaju za cilj promovisanje inovacija i internacionalizaciju, koja ga čini značajnim događajem.  

Izlagači će predstavljati cjelokupni lanac snabdijevanja, odnosno, 11 sektora (sjeme, oplemenjivanje biljaka i rasadničarstva, biljne tehnologije, proizvodnja, trgovina i maloprodaja, mašine za obradu, materijali za pakovanje, svježe rezanje, sušeno voće, logistika i usluge). Bit će održani poslovni sastanci u potpuno opremljenim konferencijskim salama i brojni dodatni događaji koji posjetiocima nude ne samo poslovne prilike već i priliku za učenje i diskusiju.  

Macfrut postaje sve više međunarodna trgovinska manifestacija koja pruža priliku za poslovanje, a istovremeno predstavlja tehničku ekspertizu, znanje i odlične proizvode sa lokalnog područja.


Tagovi

Macfrut 2019 Trgovinska manifestacija Uzgoj voća Sajam Expo centar


Autorica

Ivana Živanić

Ivana Živanić

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi