Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 05.03.2017. 10:00

LORIST i hortikultura u Novom Sadu

Međunarodni sajam lova ribolova i sporta i međunarodni Sajam hortikulture biće održani od 30.09. do 07.10. u Novom Sadu, u Srbiji.

Foto: Lorist Novosadski Sajam / Facebook
  • 430
  • 43
  • 0

50. međunarodni Sajam lova ribolova i sporta (Lorist) i 24. međunarodni Sajam hortikulture biće održani od 30.09. do 07.10. u Novom Sadu, u Srbiji.

LORIST je najveći sajam ovakvog tipa u regionu, a okuplja predstavnike vodećih brendova iz ove oblasti, kao i lovce i ribolovce. Posjetioci mogu da se upoznaju sa novitetima, kao i da kupuju po sajamskim cijenama.

Sajam hortikulture namijenjen je ljubiteljima cvijeća i zelenila. Prikazuju se ponude rasadnika, izlažu se sadnice, kao i saksijsko i balkonsko cvijeće. Moguće je upoznati se i sa travnatim površinama, ukrasnim posudama, načinom aranžiranja i tako dalje.

Prošle godine na ovim sajmovima bilo je prisutno oko 300 izlagača, što je činilo povećanje za 20%. Videjlo ih je više od 25.000 posjetilaca.

Foto: Lorist Novosadski Sajam / Facebook


Tagovi

Hortikultura Sajam Lov Novi Sad Ribolov Sport Cvijeće


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.