AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Kijev spreman za 29. sajam AGRO

Kijev spreman za 29. sajam AGRO

AGRO 2017

Kijev spreman za 29. sajam AGRO

Datum: 10.05.2017. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Već 29. Međunarodni sajam AGRO 2017 održat će se od 7. do 10. juna u Kijevu, u Ukrajini.

Već 29. Međunarodni sajam AGRO 2017 održat će se od 7. do 10. juna u Kijevu, u Ukrajini.
AGRO je vodeći sajam poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, stočarstva, alternativne energije i organske poljoprivrede.

Kako najavljuju organizatori, sajam će uključivati specijaliziranu izložbu mehanizacije i poljoprivredne opreme, izložbu stoke i veterinarstva, uzgoj bilja i zaštitna sredstva, bio goriva, specijaliziranu izložbu alternativne energije, upravljanja i novih tehnologija, izložbu organske poljoprivrede i tehnologije, izložbu ribarstva, uzgoja konja i trkaćeg sporta te izložbu poljoprivrednih zgrada. Uz izložbe predviđene su i konferencije, seminari, prezentacije i okrugli stolovi.

Inače, na prošlogodišnjem sajmu se predstavilo više od 1.200 izlagača iz 18 zemalja. Organizator sajma je ukrajinsko Ministarstvo poljoprivrede i prehrambene industrije.

Foto: Facebook/Agro.expo.ukraine

Broj pregleda članka: 310; Uspješnost članka: 18.5

Tagovi: Sajam, Ukrajina, Kijev, AGRO 2017

Ključne riječi članka: kijev, spreman, za, 29, sajam, agro, izložbu, poljoprivrede, sajam, organske, specijaliziranu, alternativne, poljoprivredne, mehanizacije, energije, specijaliziranu izložbu, organske poljoprivrede, alternativne energije, sajam agro


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!