Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRO 2017
  • 10.05.2017. 15:00

Kijev spreman za 29. sajam AGRO

Već 29. Međunarodni sajam AGRO 2017 održat će se od 7. do 10. juna u Kijevu, u Ukrajini.

Foto: Facebook/Agro.expo.ukraine
  • 341
  • 18
  • 0

Već 29. Međunarodni sajam AGRO 2017 održat će se od 7. do 10. juna u Kijevu, u Ukrajini.
AGRO je vodeći sajam poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, stočarstva, alternativne energije i organske poljoprivrede.

Kako najavljuju organizatori, sajam će uključivati specijaliziranu izložbu mehanizacije i poljoprivredne opreme, izložbu stoke i veterinarstva, uzgoj bilja i zaštitna sredstva, bio goriva, specijaliziranu izložbu alternativne energije, upravljanja i novih tehnologija, izložbu organske poljoprivrede i tehnologije, izložbu ribarstva, uzgoja konja i trkaćeg sporta te izložbu poljoprivrednih zgrada. Uz izložbe predviđene su i konferencije, seminari, prezentacije i okrugli stolovi.

Inače, na prošlogodišnjem sajmu se predstavilo više od 1.200 izlagača iz 18 zemalja. Organizator sajma je ukrajinsko Ministarstvo poljoprivrede i prehrambene industrije.

Foto: Facebook/Agro.expo.ukraine


Tagovi

Kijev Ukrajina AGRO 2017 Sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]