• Sajam meda
  • 04.01.2020. 09:00
  • Katar

Katar poziva proizvođače meda na veliki međunarodni sajam

Sajam će se održati na čuvenoj pijaci Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Foto: Pixabay/VMonte13
  • 118
  • 41
  • 0

Treći međunarodni sajam meda, "Souq Waqif Honey Market 2020", koji se smatra najvećim tržištem specijaliziranim za med, održat će se u Državi Katar u periodu od 30.01. do 08.02.2020.g. Sajam je prilika da poduzeća izlože i promoviraju svoje proizvode u različitim kategorijama, kao i svega što se odnosi na trgovinu i proizvodnju meda. 

Sajam će se održati na čuvenoj pijaci Souq Waqif – jednoj od najvažnijih i najpoznatijih turističkih područja, kao i omiljenoj destinaciji za zabavu i kupovinu u Državi Katar.

Organizacioni odbor se obavezuje da će za svako poduzeće koje dolazi izvan Države Katar besplatno osigurati jednokrevetnu sobu sa doručkom u jednom od hotela Souq Waqifa, pod uslovom da poduzeće snosi troškove smještaja u slučaju da im trebaju dodatne sobe. Također će se osigurati popust od 40% na cijenu pošiljki izvezenih iz zemlje porijekla u Katar preko Qatar Airwaysa, kao i prijevoz i mjesto za uvezenu robu i materijale koji će se koristiti na Sajmu.

Organizacioni odbor se obavezuje da će osigurati prijevoz od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma svim učesnicima koji dolaze izvan Države Katar.

Poduzeća i subjekti koji žele sudjelovati na ovom sajmu mogu se prijaviti putem ove web stranice ili emailom na: honeymarket2020@gmail.com. Mogućnost prijave je otvorena do 26. januara 2020.g., a postupak prijave i sudjelovanja je besplatan.


Tagovi

Sajam meda Souq Waqif Honey Market Katar


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Moje slatke cherryce :)