Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Interagro 2022
  • 10.09.2022. 16:30
  • Bijeljinska regija, Republika Srpska, Bijeljina

Jubilarni XX sajam "Interagro" od 20. do 22. septembra u Bijeljini

Prema planu organizacije ovogodišnjeg izdanja, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu i raznovrsnu ponudu

Foto: Danijela Plavšić
  • 257
  • 14
  • 0

Jubilarno 20. izdanje Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije "Interagro 2022" održat će se od 20. do 22. septembra ove godine u Bijeljini.

Svrstava se u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, s obzirom na to da je Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Prema planu organizacije ovogodišnjeg izdanja, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, pribora za lov i ribolov, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva.

Bit će upriličena i izložba stoke najkvalitetnijih grla

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti…). 

Očekuje se da će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agara. 

"Prisustvo ministarstava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi", saopćili su organizatori AD "Grad".
 


Tagovi

Interagro Sajam Bijeljina AD Grad


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.