Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 22.04.2017. 16:00

Jubilarni 15. Dani trešnje u Mostaru

15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. bit će održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Foto: Pixabay/congerdesign
  • 925
  • 77
  • 0

Jubilarni, 15. Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma Dani trešnje 2017. bit će održan od 23. do 25. maja u Mostaru.

Sajam koji se održava u obližnjim Vrapčićima, bit će prilika za sve zainteresovane izlagače da predstave svoje djelatnosti i proizvode. Organizatori očekuju da će okupiti do sada najveći broj izlagača iz BiH, Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije i Srbije.

Očekuje se 400 domaćih i regionalnih izlagača, a u sklopu sajma će se održati i stručna predavanja o temi "Klastersko udruživanje u privrednom i poljoprivrednom sektoru". Poseban naglasak će biti stavljen na trešnje, smilje i seoski turizam.

Ovogodišnji partner sajma je Vlada Srednjobosanskog kantona, a generalni pokrovitelj je Klas d.d. Sarajevo koji ove godine slavi 115 godina postojanja.

Foto: Pixabay/congerdesign


Tagovi

Dani trešnje Sajam Mostar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.