Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VivaBiH Fest
  • 02.11.2022. 16:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Jeste li čuli za novi veganski festival u BiH?

Tokom dvodnevnog festival, bit će upriličene različite prezentacije i radionice, te predstavljena bogata ponuda veganske hrane.

Foto: Depositphotos/MN Studio
  • 100
  • 28
  • 0

Prvi VivaBiH Fest, veganski festival u BiH, održat će se 5. i 6. novembra u hotelu Hills u Sarajevu. Manifestacija pod sloganom "Budi vegan BA!" predstavit će zanimljive sadržaje i mogućnosti veganskog načina života, najavljuju organizatori. 

Tokom dvodnevnog festival, bit će upriličene različite prezentacije i radionice, te predstavljena bogata ponuda veganske hrane. Organizatori su pripremili mnoštvo aktivnosti, od edukativnog do zabavnog sadržaja, uz goste i gošće iz Hrvatske i Srbije, te izlagače iz više gradova Bosne i Hercegovine.

Predavanje pod nazivom "Moć biljne ishrane" održat će doktorica Jovana Mašić, dok će predavanje pod nazivom "Šta smo naučili iz prošlosti?" održati Jelena Disić, dugogodišnja aktivistkinja za prava životinja, jedna od osnivača nevladine organizacije Vege zajednica i jedna od vlasnica prvog vegan i low waste kafića u Srbiji. 

Najavljena je i radionica "Veganski obroci za školu/posao" te panel diskusije "Da li veganstvo može ugasiti goruće probleme okoliša?" i "Da li se trebamo ugledati na Popaja?".

Festival je namijenjeni svima, bez obzira na godine ili prehranu, a ulaz je besplatan. 


Tagovi

Vegan Veganski festival VivaBiH Fest Biljna ishrana


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.