Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Banjalučki velesajam
  • 03.09.2016. 15:00

Jesenji sajam na Banjalučkom velesajmu

Banjalučki velesajam u periodu od 10. do 13. novembra 2016. godine organizuje "Jesenji sajam", manifestaciju koja spaja tri izuzetno jake industrijske grane.

Foto: Banjalučki velesajam/Facebook
  • 223
  • 10
  • 0

Banjalučki velesajam u periodu od 10. do 13. novembra 2016. godine organizuje "Jesenji sajam", manifestaciju koja spaja tri izuzetno jake industrijske grane i nudi mjesto za organizovan nastup svjetski poznatih firmi koje se bave proizvodnjom i ponudom usluga u ovim segmentima privrede. Sajam će imati sljedeće segmente:

  • poljoprivreda i prehrambena industrija “AGROS 2016”
  • lov, ribolov, ekologija i sport “LORIMES 2016”
  • turizam i ugostiteljstvo

Kako najavljuju organizatori, tokom četiri dana trajanja sajma, firme i njihovi partneri imat će priliku izložiti svoje proizvode, predstaviti najnovije u ponudi proizvodnje i usluga. Posjetiocima će moći ponuditi lični kontakt, razgovarati s njima, dobiti povratne informacije. Kroz razgovore sa predstavnicima ministarstava i potencijalnih investitora iz BiH, regije i šire imat će priliku utjecati na daljni razvoj poslovanja i promociju ovih poljoprivrednih grana.

Izlagački program predviđa: Lov & ribolov, ekologija i sport, Turizam i ugostiteljstvo te Poljoprivrednu i prehrambenu industriju.

Više doznajte ovdje.

Foto: Banjalučki velesajam/Facebook


Tagovi

Banjalučki velesajam Jesenji sajam Manifestacija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !