Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zadruga Gračanka
  • 02.10.2017. 15:00

Izložba stočarstva imat će i takmičarski karakter

Posjetiocima će biti predstavljena najkvalitetnija mliječna grla, rasplodne junice, mlade junice, ženska i muška telad, ovnovi, konji i drugi proizvode sa područja Gračanice i Doboja Istok.

Foto: Pixabay/dassel
  • 699
  • 68
  • 0

U cilju popularizacije govedarstva i razvijanja takmičarskog duha Zemljoradnička zadruga "Gračanka" Gračanica u partnerstvu sa opštinama Gračanica i Doboj Istok planira održati Osmu izložbu stočarstva Gračanica i Doboj Istok 2017 koja će se održati 07.10.2017. godine u Stjepan Polju, na nogometnom igralištu.

U skladu sa programskim aktivnostima zadrugari i kooperanti zadruge i drugi poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Gračanica i Doboj Istok i ostalih susjednih opština Srebrenik, Gradačac, Živinice, Kalesija, Doboj, Tešanj i Žepče predstavit će posjetiocima najkvalitetnija mliječna grla, rasplodne junice, mlade junice, žensku i mušku telad, ovnove, konje i druge proizvode sa naših područja.

Pored promocije izložba ima i takmičarski karakter.

Na navedenoj manifestaciji učestovat će i izlagači ostalih vrsta stoke, kao i dobavljači repromaterijala, proizvođači stočne hrane i dr. koji će imati priliku da izlože svoje proizvode i vrše promociju istih,a neki su već potvrdili svoje učešće. Takođe predstavit će se i neke kulturne i tradicijske vrijednosti ovog kraja.

U zadruzi pozivaju da u skladu s mogućnostima pomognete uspješnoj organizaciji navedene manifestacije na žiro račun broj: 1542001100122509.

Kontakt osobe: Adem Džafo, tel. 061/896-950
Refik Ahmuljić, tel. 062/393-868

Foto: Pixabay/dassel


Tagovi

Izložba stoke Zemljoradnička zadruga Gračanka


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !