Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Balkan Cheese Festival
  • 24.06.2021. 15:00

Izložba autohtonih sireva Balkana - 26. i 27. juna

Posjetioci će na izložbi moći vidjeti i degustirati više desetina sireva i poslastica iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Francuske, ali i uživati u šetnji ovim parkom prirode dok kombinuju ukuse delikatesa.

Foto: Facebook/Balkan Cheese Festival
  • 65
  • 295
  • 0

Jedanaesta izložba autohtonih sireva Balkana "Balkan Cheese Festival" biće održana objedinjeno sa festivalom poslastica i slatkiša "Sladak život" predstojećeg vikenda, odnosno, 26. i 27. juna na prostoru Botaničke bašte u Beogradu. Posjetioci će na izložbi moći da vide i degustiraju više desetina sireva i delicija iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Francuske, ali i da uživaju u šetnji ovim parkom prirode dok kombinuju ukuse delikatesa.

Svječana dodjela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike, najljepši štand i najatraktivniji tanjir sireva biće održana u nedjelju, 27. juna u 18 sati.

Cijena jednodnevne ulaznice za Botaničku baštu ostaje nepromjenjena - 4,8 KM, a dostupne su na biletarnici Botaničke bašte, ali i online.

Radno vrijeme "Balkan Cheese Festivala" biće od 10 do 20 sati u subotu i nedjelju.

Događaj se organizuje u skladu sa mjerama i preporukama Vlade Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije i Gradskog zavoda za javno zdravlje.


Tagovi

Balkan Cheese Festival Autohtoni sirevi Balkana Botanička bašta


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...