Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PotatoEurope
  • 03.08.2016. 10:00

Inovacije u proizvodnji krompira na PotatoEurope

11. izdanje PotatoEurope održat će se 14. i 15. septembra 2016. godine na Villers-Saint-Christophe u Francuskoj a prikazat će se tehnološke inovacije u proizvodnji krumpira.

Foto: potatoeurope.fr
  • 307
  • 30
  • 0

11. izdanje PotatoEurope održat će se 14. i 15. septembra 2016. godine na Villers-Saint-Christophe u Francuskoj, na pola puta između Lille i Pariza. PotatoEurope izložba je otvorenog tipa koja se održava u polju, a organizira ju Institut za istraživanja u poljoprivredi uz podršku francuske industrije krumpira. Cilj sajma je prikazati tehnološke inovacije u proizvodnji krompira.

Ovogodišnje francusko izdanje će se također isticati s demonstracijom dinamičnog optičkog sortiranja krumpira. Moći će se vidjeti 23 dinamičke demonstracije, obrada više od hiljadu tona gomolja, pokazat će se najnovije inovacije proizvođača u okruženju. Na površini od 44 hektara, izložba će uključiti mnoge stručnjake i više od 280 izlagača koji će pokazati svoje inovacije, dijeliti rezultate i raspravljati o svojim iskustvima s posjetiteljima.

Foto: potatoeurope.fr


Tagovi

Izložba Inovacije Francuska Proizvodnja krumpira Sortiranje PotatoEurope


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.