Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zajednička poljoprivredna politika
  • 27.05.2016. 12:30

Hrana budućnosti - budućnost hrane

U Amsterdamu se 31. maja održava informativni sastanak za ministre poljoprivrede na temu Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP).

  • 205
  • 8
  • 0

Veliki su izazovi pred evropskom poljoprivredom. Sljedećih 30 godina svjetska populacija će narasti do devet milijardi. Svi ćemo mi imati zahtjeve za zdravom hranom proizvedenom na odgovoran način.

U međuvremenu, potrošači postaju sve kritičniji prema kvaliteti hrane. Kako bi se suočili s ovim izazovima i ostali konkurentni na svjetskom tržištu, evropski poljoprivredni sektor mora biti u korak s inovacijama i postati samoodrživiji.

U Amsterdamu se 31. maja 2016. tim povodom održava informativni sastanak za ministre poljoprivrede na temu Zajedničke poljoprivredne politike (ZPP). Na sastanku će se fokusirati na budućnost post-2020 ZPP! Tema je "Hrana budućnosti - budućnost hrane".

Ministri će posjetiti i izložbu "STEC food" u Eindhovenu, koja je posvećena inovacijama u proizvodnji i potrošnji hrane. Posjetit će i neke tvrtke, a u utorak će razgovarati o budućnosti ZPP.


Tagovi

Hrana budućnosti Sastanak ministara Poljoprivreda Amsterdam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."