Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Flora Herc
  • 25.04.2017. 16:00

Hrabri izlagači se predstavili na sajmu cvijeća

Sajam cvijeća i bilja održan je po treći put u Herceg Etno selu u Međugorju.

Foto: Herceg Etno selo Međugorje
  • 463
  • 37
  • 0

U Herceg Etno selu u Međugorju proteklog vikenda održan je sajam cvijeća Flora Herc. Sajam se održao treću godinu za redom, a na njemu posjetitelji su se imali priliku upoznati s raznim vrstama cvijeća i bilja. Također, predstavili su se proizvođači vina i meda. Pravu mediteransku priču zaokružili su uzgajivači aromatičnog bilja.

Dio izlagača je zbog hladnog i lošeg vremena ove godine propustio sajam, no to nije poljuljalo ovogodišnju sajamsku ponudu. Najuporniji izlagači tako su prikazali svoje cvijeće za koje se brinu gotovo cijele godine. Sajam je otvorio načelnik općine Čitluk Marin Radišić koji je u svom obraćanju pohvalio organizatora i sve izlagače na hrabrosti i ustrajnosti da se ova lijepa manifestacija nastavi. Rekao je kako će Općina Čitluk nastaviti podržavati sajam koji će prema njegovim riječima iz godine u godinu rasti.
Projekt menadžer sajma i direktor HERCEG Etno selo Međugorje Branimir Penava u svom obraćanju također je pohvalio sve izlagače koji su ga podržali.

Sajam je i ove godine ima odgojno-obrazovnu komponentu usmjerenu na buđenje ekološke svijesti građana. Organizirane su i radionice za djecu.

Naime, zahvaljujući dobroj suradnji s Agronomsko i prehrambeno tehnološkim fakultetom iz Mostara i njihovom Studentski Zbor APTF Mostar ove godine studenti su na svom štandu djeci prezentirali preparirane kukce. Novac od cvijeća koje su studenti prodali na svom bit će doniran za izgradnju studentskog centra Dompes.

Foto: Herceg Etno selo Međugorje


Tagovi

Flora Herc Međugorje Sajam BiH Cvijeće Čitluk


Autorica

Sanja Čović

Više [+]

Sanja je titulu magistra novinarstva stekla 2013. godine na mostarskom Sveučilištu. Već nekoliko godina radi na online portalima u BiH.