Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dvorovi 2022
  • 24.10.2022. 16:30
  • Bijeljinska regija, Republika Srpska, Bijeljina

Gurmani ovo neće propustiti: Semberski sajam mesa u novembru

Ljubitelji dobrog zalogaja moći će se upoznati i s načinom pripreme mesa za zimu, kobasica, krvavice, čvaraka, gulaša i drugih jela

Foto: Depositphotos/pitrs10 (ilustracija)
  • 446
  • 75
  • 0

Šesti semberski sajam mesa "Dvorovi 2022" održat će se 11. i 12. novembra ove godine. Organizator je semberska industrija mesa Globus, a osnovni cilj ove manifestacije je promocija domaće proizvodnje, odnosno predstaviti mogućnosti ove regije na jednom mjestu. 

Na sajmu se očekuje veliki broj proizvođača mesa i drugih prehrambenih proizvoda iz cijele BiH, a bit će održana i prezentacija tradicionalne pripreme mesa, kao i edukacijski forum. 

Ljubitelji dobrog zalogaja moći će se upoznati i s načinom pripreme mesa za zimu, kobasica, krvavice, čvaraka, gulaša i drugih jela.  

Svi posjetioci, gurmani, imat će priliku uživati u okusima iz raznih krajeva naše, a kako se očekuje i zemalja regiona, te probati neke od najkvalitetnijih mesnih proizvoda.

Kako prepoznati originalnu Visočku pečenicu?

Lani je na ovom sajmu izlagalo 40 proizvođača, a ove godine se očekuje i više njih.  Zainteresirani se mogu prijaviti putem telefona 055 350 404 ili mail adrese: sasaglobus@gmail.com.


Tagovi

Sajam mesa Izložba mesa Mesni proizvodi Dvorovi 2022 Tradicionalna priprema mesa


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić