Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zeleni tjedan
  • 12.11.2021. 07:30

Grüne Woche: Rezervirajte datum za 87. izdanje Zelenog tjedna u Berlinu

Nakon ovogodišnjeg online izdanja posjetitelje u siječnju 2022. očekuju stočarske izložbe uživo, mehanizacija svih vrsta, a moći će kušati hranu i specijalitete iz cijeloga svijeta.

Foto: Messe Berlin GmbH
  • 54
  • 54
  • 0

Jedinstvena međunarodna izložba poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije - Zeleni tjedan (Grüne Woche) održat će se već tradicionalno u Berlinu, u Njemačkoj od 21. do 30. siječnja.

Nakon virtualnog izdanja 2021., posjetitelje iduće godine očekuju stočarske izložbe uživo, poljoprivredna mehanizacija svih vrsta, a moći će kušati hranu i specijalitete iz cijeloga svijeta. Osim toga, omogućeno im je sudjelovanje u raznim seminarima, a zahvaljujući poslovnim susretima moći će sklopiti i suradnje.

Sve su to pokazatelji uspješnosti ovog najvećeg međunarodnog događaja u sektoru agrara koji ima dugu tradiciju, a održat će se već 87. puta.

"Nagodinu ćemo ponovno moći uživo ugostiti posjetitelje na izložbenom prostoru. To je velik poticaj za naš tim, da nastavimo pripreme punom parom", priopćili su organizatori. Na posljednjem pretpandemijskom sajmu bilo je više od 1.700 izlagača iz 68 zemalja svijeta koji su predstavili svoje proizvode na 118.200 m2, a posjetilo ga je preko 400.000 ljudi.

Stočarske izložbe neizostavan su dio sajma

Koncept i specifične teme za izdanje 2022. trenutno se razvijaju zajedno s partnerima, Njemačkim udruženjem poljoprivrednika (DBV) i Savezom njemačke prehrambene industrije (BVE) kao i s Federalnim ministarstvom poljoprivrede. Uz to, Messe Berlin u suradnji s djelatnicima u zdravstvu radi na sigurnosti i higijenskim mjerama.

"Cilj je uspostaviti sigurno okruženje za naše posjetitelje, partnere i izlagače, a pritom osigurati da ovaj događaj ostane poseban doživljaj", riječi su voditelja ovog sajma, Larsa Jaegera.

Na posljednjem, pretpandemijskom Zelenom tjednu partner je bila susjedna Hrvatska koja je sudjelovala s 50 svojih izlagača.


Tagovi

Zeleni tjedan Grüne Woche Berlin Njemačka Messe Berlin Lars Jaeger Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.