Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Celjski sejem
  • 31.01.2017. 10:00

Flora i Altermed - celjski proljetni triplet

Već 22. Flora - sajam vrtlarstva i cvjećarstva te 13. Altermed, sajam zdravog življenja, alternativnih i biljnih preparata, zdrave prehrane i prirodne kozmetike održat će se u Celju, u Sloveniji od 10. do 12.marta.

Foto: Facebook/Celjski sejem
  • 325
  • 29
  • 0

Već 22. Flora - sajam vrtlarstva i cvjećarstva te 13. Altermed, sajam zdravog življenja, alternativnih i biljnih preparata, zdrave prehrane i prirodne kozmetike održat će se u Celju, u Sloveniji od 10. do 12. marta.

Usporedo s navedena dva sajma, održat će se i Sajam vjenčanja te će na taj način, kažu organizatori Celjski sejem d.d., biti upriličen proljetni triplet koji tradicionalno otvara sezonu na Celjskom sajmu.

Tijekom tri dana organizatori očekuju 20.000 posjetitelja koji će moći vidjeti domaće, ali i strane načine zdravog življenja, drugačijih tehnika liječenja, zdravog kuhanja, poslušati stručna predavanja i doznati nove trendove kako u prehrani tako i u vrtlarstvu i cvjećarstvu.

Foto: Facebook/Celjski sejem


Tagovi

Flora Altermed Sajam Cvijeće Vrtlarstvo Zdravo življenje Celje Slovenija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas