Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Blaž Enology
  • 07.09.2022. 17:00
  • Hercegovačko-neretvanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Međugorje

Festival vrhunskih vina u četvrtak u Međugorju

Posjetitelji će od 18:00 sati moći uživati u bogatoj enološko-gastronomskoj ponudi za koju će se pobrinuti više od 30 izlagača

Foto: Marinko Petković
  • 134
  • 8
  • 0

Šesti po redu Festival vrhunskih vina "Blaž Enology 2022", održat će se sutra, 8. septembra, u Sportskom centru Međugorje, uz pokroviteljstvo Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, USAID-a, Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona i Porschea.

Posjetitelji će od 18.00 sati moći uživati u bogatoj enološko-gastronomskoj ponudi za koju će se pobrinuti više od trideset izlagača.

"Iskusni vinoljupci znaju kako Blaž Enology već dugi niz godina okuplja najrenomiranije proizvođače Blatine i Žilavke što je naravno slučaj i ove godine", naveli su organizatori.

U Ljubuškom najavljena vinska radionica žilavke i blatine 

Branimir Bubica i klapa Sebenico s posebnim gostom Markom Pecotićem Pecom će svojim nastupom muzički obogatiti ovogodišnji enološki performs Blaž. Neizostavan dio večeri bit će i specijaliteti najpoznatijeg bosanskohercegovačkog kuhara Nihada Memeledžije.

Berba grožđa 2022. obavlja se tri sedmice ranije, negdje i noću

Krajem prošlog mjeseca u sklopu aktivnosti Blaž Enology 2022, u wine hotelu Cesarica u Međugorju, održan je i prvi kurs sommelierstva s Draženom Šunjićem na kojem je sudjelovalo četrdeset polaznika. S ciljem promoviranja Hercegovine kao vinske regije u wine clubu Smokva u Ljubuškom održat će se i vinska radionica žilavke i blatine sa Sinišom Lasanom.


Tagovi

Blaž Enology Vino Vinski festival Međugorje


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.