Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slatki festival
  • 31.03.2017. 11:42

Festival kave, čokolade i delicija u Mostaru

1. Festival kave, čokolade i delicija održat će se 1. i 2. travnja, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

  • 256
  • 14
  • 0

1. Festival kave, čokolade i delicija održat će se 1. i 2. travnja, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Na jednom mjestu okupit će se ponajbolji slastičari, baristi, kuhari iz Bosne i Hercegovine ali i regije te svi hedonisti i oni koji se tako osjećaju, najavljuju organizatori.

Na Festivalu ćete moći degustirati ali i kupiti čokoladne specijalitete, praline, domaće delicije, cup cake-ove, pop cake-ove, macaroonse ali i baklave, uživati u espresso kavama vodećih proizvođača ali pržionica kave, naučiti ukrašavati kolače i izrađivati slatke delicije koje krase vodeće gastronomske jelovnike i stranice gastro časopisa.

U bogatoj satnici događanja niz je zanimljivosti: u suradnji s Franckom, poznati barist Zoran Trkulja pripremati će koktele na bazi kave i čokolade, koje ćete moći isprobati; predstavit ćemo gastroblogericu i strastvenu kuharicu Gabrijelu Ključe kroz "Priču o uspjehu" i ugodno druženje; također, upoznat ćemo Dragana Topalovića, profesionalnog čokolatijera, osobu koja se krije iza imena "Čokolada Mostar", koji već dugi niz godina proizvodi autohtonu hercegovački čokoladu; Marinko Biškić, splitski čokolatijer koji stoji iza branda "Nadalina", čija je čokolada donedavno bila u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najveća čokolada na svijetu, ispričat će nam priču "Od zrna kakaa do čokolade"; Martin Frljić, akademski slikar izrađivat će umjetnička djela od kave i čokolade (mozaik, akvarel te skulpturu)...

U organizaciji Bar Akademije održat će se natjecanje barista amatera, a za djecu organiziran je poseban program gdje će u društvu Mickey Mousa i Minnie Mouse učiti izrađivati pop cakeove!


Tagovi

Festival kave i čokolade Mostar Delicije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.