Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tea Fest
  • 01.06.2022. 16:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Festival čaja i ljekovitog bilja u Sarajevu - proizvodi po promotivnim cijenama

Među izlagačima na sajmu ove godine i firme koje su našle svoje mjesto na izvoznim tržištima, u programu njege kože i aromaterapije

Foto: Facebook/Tea fest
  • 107
  • 16
  • 0

Na Trgu djece Sarajeva od 1. do 7. juna ove godine održava se 20. Tea Fest  – Festival čaja i ljekovitog bilja, a ove godine pod sloganom "Neka prirodno i zdravo bude dio vaše svakodnevnice".

Direkcija festivala najavila je brojne sadržaje, a tema ovogodišnjeg izdanja je primjena eteričnih ulja u aromaterapiji. Od ostalih sadržaja, zanimljivo je izvojiti tri programa: "Povratak tradiciji", "Moderne note" i "Njega kože", u okviru kojih će brojni izlagači predstaviti svoje zanimljive proizvode.

"Među izlagačima na sajmu ove godine imamo i firme koje su našle svoje mjesto na izvoznim tržištima, u programu njege kože i aromaterapije. Ovo će biti idealna prilika za sve zainteresovane da iz prve ruke saznaju više o asortimanu i upotrebi ovih proizvoda", saopšteno je iz direkcije Tea festa.

Tea-fest nudi mogućnost predstavljanja i prodaje proizvoda, sticanja novih iskustava, uspostavljanja poslovnih kontakata i još većem međusobnom upoznavanju i razmjeni iskustava sakupljača, proizvođača, i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja i biljnih proizvoda.

Organizatori su pozvali građane Sarajeva i sve goste da posjete festival i upoznaju se sa odličnim domaćim proizvodima te ih kupe po promotivnim cijenama uvjereni da će svako naći nešto za sebe i svoje najmilije.


Tagovi

Tea fest Festival čaja Ljekovito bilje Njega kože Moderne note Povratak tradiciji


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas