Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferecija
  • 12.09.2018. 14:30

Evropska konferencija peradara - najveća konferencija iz područja poljoprivrede

Na konferenciji se, najavljuju organizatori, očekuje više od 1.500 sudionika iz čak 72 zemlje!

Foto: Pixabay/congerdesign
  • 151
  • 11
  • 0

Jubilarna, 15. Evropska konferencija peradara, najveća konferencija iz područja poljoprivrede, održat će se u Dubrovniku od 17.  do 21. septembra. 

Na konferenciji se, najavljuju organizatori, očekuje više od 1.500 sudionika iz čak 72 zemlje koji će raspravljati o važnim temama iz područja poljoprivrede i znanosti te svim aspektima uzgoja peradi i prehrane. 

Svjetska udruga za znanost o peradi (World PoultryScienceAssociation – WPSA) održava konferenciju u Europi svake četvrte godine, a ove je godine susjedna Hrvatska po prvi puta dobila kandidaturu u konkurenciji s Nizozemskom, Španjolskom i Turskom.

Znanstveni program 15. Europske konferencije o peradarstvu razvijen je u suradnji s predsjedateljima radnih skupina Evropske federacije WPSA i bit će fokusiran na glavna pitanja koja se trenutno odnose na istraživanja i proizvodnju peradi s ciljem unapređenja znanja u svijetu u kojem se informacije i inovacije brzo šire.

Program konferencije pročitajte ovdje


Tagovi

Evropska konferencija peradara Dubrovnik Konferencija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.