Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Renexpo 2016
  • 27.10.2016. 10:00

Energetska efikasnost na Renexpo BiH

Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti u BiH, pod nazivom RENEXPO® BiH održat će se u Sarajevu 9. i 10. novembra.

Foto: Facebook/Mehmet Karakaya
  • 123
  • 5
  • 0

Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti u Bosni i Hercegovini, pod nazivom RENEXPO® BiH održat će se za cjelokupno tržište Bosne i Hercegovine u Sarajevu 9. i 10. novembra 2016. godine, u hotelu Hills u Sarajevu.

RENEXPO® BiH je najveća platforma za eksperte o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti i okolišu u BiH. Predstavlja najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosioca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodioca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnosti investiranja i novih projekata, prateći programi koje Sajam nudi, međusobno povezuju preko 700 učesnika svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti širom Evrope bit će povezani kroz diskusije o razvoju, preprekama i praktičnim rješenjima u oblasti obnovljivih izvora, energetske efikasnosti i okoline.

Fond za zaštitu okoliša FBiH, tačnije Sektor za energetsku efikasnost, i ove godine, zajedno sa ostalim relevantnim institucijama svih nivoa vlasti u BiH, aktivno učestvuje u radu dvodnevne konferencije i promociji energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Foto: Facebook/Mehmet Karakaya


Tagovi

Renexpo Sarajevo Energetska efikasnost Fond za zaštitu okoliša


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...