Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajmovi u Turskoj
  • 23.10.2017. 13:00

Dva turska sajma namijenjena i farmerima

Sajam prehrane i pića, prehrambenih tehnologija, ambalaža i logistike održat će se od 23. do 26. novembra, a Sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologija od 29. do 2. decembra.

Foto: Facebook/Growtech Eurasia
  • 350
  • 32
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je obaviještena od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se u periodu od 15. novembra do 2. decembra 2017. godine u Republici Turskoj održati pet sajmova.

Dva od pet sajmova mogli bi zanimati i poljoprivrednike, a to su Sajam prehrane i pića, prehrambenih tehnologija, ambalaža i logistike koji će se održati od 23. do 26. novembra te Sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologija koji će se održati od 29. do 2. decembra.

U okviru svakog sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) svakog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Termine održavanja sajamova i "Buyer Mission Programa", rokove i prijavu potražite ispod članka.

Zainteresirani za učešće u nekom od programa potrebno je da popunjen aplikacioni formular (ispod članka) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila:saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Foto: Facebook/Growtech Eurasia


Dokumenti


Tagovi

Sajmovi u Turskoj Samsun Food Growtech Eurasia


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]