AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Duhan u BiH - jučer, danas i sutra

Duhan u BiH - jučer, danas i sutra

Znanstveni skup

Duhan u BiH - jučer, danas i sutra

Datum: 15.04.2017. 18:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Federalni agromediteranski zavod organizira znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Duhan u Bosni i Hercegovini - jučer, danas i sutra", održat će se 2. i 3. listopada 2017. godine, a rok za dostavljanje sažetaka je do 15.05.2017. godine.

Povodom 65. godišnjice utemeljenja duhanskog instituta Mostar kao prve znanstveno-istraživačke organizacije u Hercegovini, Federalni agromediteranski zavod organizira znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Duhan u Bosni i Hercegovini - jučer, danas i sutra". Znanstveni skup održat će se 2. i 3. listopada 2017. godine, a rok za dostavljanje sažetaka je do 15.05.2017. godine.

Kompletni radovi se dostavljaju isključivo u elektronskoj formi, na e-mail (ured@faz.gov.ba), najkasnije do 30.08.2017. godine. Radovi koji pristignu poslije prethodno utvrđenog roka neće se uzimati u razmatranje.

Radove dostavljati na jednom od navedenih službenih jezika u Bosni i Hercegovini. Svi radovi podliježu recenziji, a samo radovi prihvaćeni od strane 2 recenzenta bit će publicirani u Zborniku radova u znanstvenom časopisu "Motrišta", stoji u pozivu koji potpisuje predsjednik Organizacijskog odbora prof.dr.sc. Marko Ivanković.

Foto: Pixabay/webyourlife

Broj pregleda članka: 454; Uspješnost članka: 25.7

Tagovi: Duhan, Znanstveni skup, Mostar, FAZ

Ključne riječi članka: duhan, u, bih, jucer, danas, i, sutra, radovi, godine, hercegovini, 2017 godine


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!