• Znanstveni skup
  • 15.04.2017. 18:00

Duhan u BiH - jučer, danas i sutra

Federalni agromediteranski zavod organizira znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Duhan u Bosni i Hercegovini - jučer, danas i sutra", održat će se 2. i 3. listopada 2017. godine, a rok za dostavljanje sažetaka je do 15.05.2017. godine.

Foto: Pixabay/webyourlife
  • 459
  • 26
  • 0

Povodom 65. godišnjice utemeljenja duhanskog instituta Mostar kao prve znanstveno-istraživačke organizacije u Hercegovini, Federalni agromediteranski zavod organizira znanstveno-stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem "Duhan u Bosni i Hercegovini - jučer, danas i sutra". Znanstveni skup održat će se 2. i 3. listopada 2017. godine, a rok za dostavljanje sažetaka je do 15.05.2017. godine.

Kompletni radovi se dostavljaju isključivo u elektronskoj formi, na e-mail (ured@faz.gov.ba), najkasnije do 30.08.2017. godine. Radovi koji pristignu poslije prethodno utvrđenog roka neće se uzimati u razmatranje.

Radove dostavljati na jednom od navedenih službenih jezika u Bosni i Hercegovini. Svi radovi podliježu recenziji, a samo radovi prihvaćeni od strane 2 recenzenta bit će publicirani u Zborniku radova u znanstvenom časopisu "Motrišta", stoji u pozivu koji potpisuje predsjednik Organizacijskog odbora prof.dr.sc. Marko Ivanković.

Foto: Pixabay/webyourlife


Tagovi

Znanstveni skup Duhan FAZ Mostar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi