Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljetni sajam
  • 30.06.2016. 13:30

Domaći brendovi na sajmu u Sanskom Mostu!

Ljetni sajam BH brendova, privrede, obrta i turizma održati će se od 21.-26.07.2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Sanski Most.

  • 260
  • 23
  • 0

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine poziva vas na Ljetni sajam BH brendova, privrede, obrta i turizma koji će se održati od 21.-26.07.2016. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Sanski Most.

Sajam organizira Udruženje obrtnika Sanski Most u saradnji sa općinom, kantonalnim i federalnim institucijama, a cilj je okupiti što više BH brendova domaćih proizvođača i na taj način direktno učestvovati u promociji domaćih proizvoda.

Sanski Most je grad koji ima brojnu dijasporu (po zvaničnim podatcima oko 33 hiljade ljudi je van BiH) koji svoje godišnje odmore sa svojom porodicom provode u svom gradu. Tome treba pridodati dijasporu susjedne općine Ključ i Prijedor što obavezno posjećuju Sanski Most što zbog rodbinskih i prijateljskih veza, kao i sadržaja koji u tom vremenskom periodu općina Sanski Most nudi.

U uvjerenju da će te uzeti učešće na prvom sajmu BH privrede,obrta i turizma u Sanskom Mostu, a sa ciljem što bolje promocije BH proizvoda,organizator je pripremio i brojne sadržaje kao što su promocija konpanija, stručna predavanja, biznis forum, gastro kutak, modne revije sa revijom frizera i još mnogo toga.

Sve informacije mozete dobiti na kontakt telefone: 061 105 425, 061 859 893.


Tagovi

Ljetni sajam Sanski Most BH brendovi Domaći proizvođači Obrt Turizam


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.