Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • China-CEEC EXPO
  • 10.06.2017. 14:00

Devet BiH kompanija na sajmu u Kini

Ova izložbena manifestacija, treća po redu, organizira se u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama Centralne i Istočne Evrope.

Foto: chinaceecexpo
  • 241
  • 14
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine oganizira je, po drugi put, zajednički nastup bosanskohercegovačkih kompanija na Sajmu investicija i trgovine "China-CEEC EXPO" koji je započeo 8. i održava se do 12. juna u gradu Ningbo u Kini.

Iz Bosne i Hercegovine se na ovom sajmu predstavljaju četiri vinarije i to: Vinarija Čitluk, Podrumi Andrija iz Čitluka, Vinogradi Nuić d.o.o. iz Ljubuškog i Podrumi Ostojić iz Čitluka. Pored vina, na bh izlagačkom prostoru veličine 85m2 svoje proizvode i usluge predstavit će i kompanije Milkos d.d. iz Sarajeva, Elmar d.o.o. iz Trebinja, Sava Semberija d.o.o. iz Bijeljine, Swity d.o.o. iz Gradačca, te Nobel Orient d.o.o. iz Sarajeva.

Jačanje saradnje sa CEE regionom

Ova izložbena manifestacija, treća po redu, organizira se u okviru sveobuhvatne inicijative NR Kine koja ima za cilj jačanje saradnje sa zemljama Centralne i Istočne Evrope (tzv. CEE region). Među brojnim manifestacijama su i trgovinski sajam koji je fokusiran na poljoprivredno-prehrambene proizvode, zatim investicijski i poslovni forumi te poslovni susreti kompanija iz Kine i zemalja CEE regiona. Kao i prethodne dvije godine, i ovaj put su glavni sponzori manifestacije Ministarstvo trgovine NR Kine i Narodna vlada Provincije Zhejiang.

Zajednički nastup devet kompanija iz Bosne i Hercegovine realizuje se uz finasijsku podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Foto: chinaceecexpo


Tagovi

China-CEEC EXPO Vinarija Čitluk Podrumi Andrija Vinogradi Nuić Podrumi Ostojić Milkos Elmar Sava Semberija Swity Nobel Orient


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas