Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani trešnje
  • 12.05.2018. 14:00

Dani trešnje 2018 povezat će Staru skopsku čaršiju sa Starom jezgrom Mostara

Kroz sajamsku manifestaciju "Dani trešnje 2018" planirano je povezivanje Stare skopske čaršije sa Starom jezgrom Grada Mostara preko starih autohtonih zanata - rukotvorine od srebra, bakra i dr.

Foto: Facebook/Raska Miljkovic
  • 293
  • 25
  • 0

16. Međunarodni Sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani trešnje 2018" održava se od 19. do 22. juna 2018. godine u Gradu Mostaru.

Manifestacija pruža mogućnost svim zainteresovanim izlagačima da uzmu učešće i predstave svoje djelatnosti i proizvode iz oblasti privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma.

Kroz sajamsku manifestaciju planirano je povezivanje Stare skopske čaršije sa Starom jezgrom Grada Mostara preko starih autohtonih zanata - rukotvorine od srebra, bakra i dr.

U cilju što kvalitetnijeg i efikasnijeg održavanja manifestacije Sajma "Dani trešnje 2018" na ovom linku ispunite prijavu za učešće. 

Ovogodišnji generalni sponzor Sajma je kompanija "KLAS" d.d. Sarajevo, kao lider u proizvodnji i prometu prehrambenih artikala, kako na domaćem tako i na stranom tržištu.


Tagovi

Dani trešnje Mostar Stara skopska čaršija Rukotvorine


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]