Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruženje poslovnih žena u BiH
  • 08.04.2017. 14:00

Dani poduzetništva žena 2017. u Sarajevu

Dani ženskog poduzetništva 2017 će se održavati od 23. do 25. maja 2017. godine u Sarajevu.

Foto: upzbih.ba
  • 443
  • 26
  • 0

Dani ženskog poduzetništva 2017 će se održavati od 23. do 25. maja 2017. godine u Sarajevu. Za ovu godinu, najavljuju iz Udruženja poslovnih žena u BiH, je prioritet razgovor na teme "Iskustva i prakse lokalnih zajednica u podsticanju poduzetništva žena" i "Poduzetništvo u obrazovnom sistemu naše zemlje", koji će se odvijati na okruglim stolovima.

Krunu manifestacije predstavlja Konferencija, koja će istaći rezultate koje su dobili na okruglim stolovima. Osim okruglih stolova, u sklopu Manifestacije su predviđeni B2B susreti i radionice.

Teme ovogodišnjih radionica su bitno značajne za funkcionisanje BH privrede, a poduzetnice i poslovne žene iz Svijeta, Regiona i Bosne i Hercegovine će razmijeniti svoja iskustva.

Korak dalje na danima poduzetništva predviđenim za maj ove godine, je afirmacija BiH privrede putem javnog natječaja za izbor "Autentičnog domaćeg BiH proizvoda".

B2B (Business to Business) susreti su planirani za 24.5.2017. godine, te predstavljaju jedinstvenu priliku za povezivanje poduzetnika. Za učešće je neophodno popuniti registracijsku formu koju pronađite ovdje.

Foto: upzbih.ba


Tagovi

Dani poduzetništva žena Udruženje poslovnih žena BiH


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...