Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 07.06.2016. 10:00

Dani maline - promocija ruralnog razvoja

Već 10. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline" održat će se 24. i 25. juna u Bratuncu.

Foto: cocoparisienne/Pixabay
  • 286
  • 13
  • 0

Već 10. međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline" održat će se 24. i 25. juna u Bratuncu.

Promocija ruralnog razvoja

Cilj manifestacije, kažu organizatori iz Opštine Bratunac, je promocija ruralnog razvoja, i to kroz učešće značajnih distributera poljoprivredne mehanizacije, prisustvo predstavnika nadležnih državnih organa, privrednih komora, međunarodnih organizacija.

Planirana je i promocija u zemljama u okruženju, i to u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, a posebne aktivnosti biće usmjerene prema poljoprivrednim udruženjima i zemljoradničkim zadrugama, te medijska promocija svih udruženja i aktivnosti.

Pored izlagačkog prostora, učesnicima ovog sajma na raspolaganju je i amfiteatar koji obezbjeđuje infrastrukturu za prezentaciju stručnih projekata i planova, razmjenu iskustava, promociju proizvoda kao i druge stručno-poslovne događaje.

Foto: cocoparisienne/Pixabay


Tagovi

Dani maline Bratunac Međunarodni sajam Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.