Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritech 2022
  • 06.03.2022. 15:00
  • Celje, Slovenija

Celjski 3. Agritech nudi bogat izložbeni program - od traktora do šumarske mehanizacije

Posljednje dvije verzije Agritecha pokazale su da je struci potreban specijalizirani sajam i to prije glavne poljoprivredne sezone

Foto: Celjski sejem
  • 85
  • 39
  • 0

Agritech je najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji. Njegovo treće izdanje održat će se od 9. do 13. marta u Celju. Ovaj je sajam prvi put otvoren 2019. godine, da bi 2021. pauzirao zbog pandemije koronavirusa. 

Organizatori obećavaju bogat izložbeni program poljoprivredne i šumarske mehanizacije koji će se predstaviti u čak šest sajamskih hala. U pripremi je i raznovrstan popratni program pa će se tako ove godine po prvi put, 12. i 13. marta održati 45. Dani pčelarstva ApiSlovenia.

Posljednje dvije verzije Agritecha pokazale su da je struci potreban specijalizirani sajam i to prije glavne poljoprivredne sezone. "Uprkos jednomjesečnom odgađanju termina s februara na mart, ovo je još uvijek dobro vrijeme za poljoprivrednike i šumare, jer tada donose odluke o ulaganju", izjavila je voditeljica sajma Agritech Renata Košenina

Očekuje se 100 izlagača, uglavnom iz Slovenije, Hrvatske, Austrije i Italije. Više od 350 različitih brendova predstavit će čak 15 različitih zemalja. Posjetitelji će moći vidjeti mehanizaciju od traktora do priključaka raznih vrsta, ali i kombajne, prikolice, cisterne te šumarsku mehanizaciju. 

Mjesto susreta

Osim toga, u programu je i asortiman za hranidbu stoke, sredstva za zaštitu bilja, sjemenski materijal, sistemi za navodnjavanje, oprema za štale, strojevi za preradu hrane, hladnjače i slično. Kako najavljuju organizatori, nisu zaboravili ni na vinogradare, koji će se moći upoznati s novom mehanizacijom i opremom za vinogradarstvo. 

U sklopu manifestacije održat će se i tematski dan za šumoposjednike, 12. marta, a sve dane Agritecha probne vožnje traktora. 

Cijena ulaznica je 9 eura za odrasle, 7 za penzionere te 6 eura za učenike i studente. Porodične ulaznica za jednu do dvije osobe i djecu do 15 godina je 18 eura, a za najavljene grupe od preko 20 odraslih 7 eura po osobi. 

Parking je besplatan, a radno vrijeme sajma je od 9 do 18 sati. 


Tagovi

Agritech Celjski sejem Renata Košenina ApiSlovenia Sajam mehanizacije Probna vožnja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1, 3000 Celje, Slovenija
tel: +386 3 54 33 000, fax: +386 3 54 19 164, e-mail: info@ce-sejem.si web: https://agritech.ce-sejem.si/en/