Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2022.
  • 15.04.2022. 12:00
  • Supetar

Bliži se Noćnjak 2022. - ove godine proljetni i uživo na otoku Braču

Tajni sastojak, po kojem je Noćnjak poseban, pokazao se sada kada je teško. Taj tajni sastojak - to ste vi - prijatelji Zadružnog saveza Dalmacije, poručili su organizatori 24. Manifestacije maslinara i uljara.

Foto: Vedran Stapić
  • 51
  • 4
  • 0

Nakon odgode, 24. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2022. imat će svoje proljetno izdanje. 

Kako su najavili iz Zadružnog saveza Dalmacije, organizatora ove manifestacije, održat će se od 5. do 8. maja ove godine u Supetru na otoku Braču i to u hotelskom naselju Waterman Svpetrvs Resort.

"Dragi prijatelji, vjerovali smo u to da ćemo se nakon prošlogodišnjeg online Noćnjaka napokon vidjeti i biti zajedno. Sada kad je to moguće, možemo vam samo poručiti: Veliko hvala! Hvala jer ste vjerovali u nas, jer ste ostali s nama i čekali da se okupimo i proslavimo život s maslinom. Tajni sastojak, po kojem je Noćnjak poseban, pokazao se sada kada je teško. Taj tajni sastojak - to ste vi - prijatelji Zadružnog saveza Dalmacije", poručili su.

Između ostalog, trodnevni program Noćnjaka uključuje sajam maslinarstva i uljarstva, znanstveno-stručna predavanja, praktične radionice, degustacije i izložbe proizvoda te organizirani studijski obilazak maslinarsko-uljarskih destinacija uz praktično maslinarstvo. Također, svečano će se uručiti priznanja za otvorena maslinova ulja.

Detaljan program možete pronaći u dokumentu ispod teksta.

Noćnjak 2021: Titula za najbolje srednje intenzivno djevičansko maslinovo ulje otišla u BiH

Organizatori napominju da je rezervaciju smještaja u hotelu potrebno izvršiti najkasnije do 25. aprila ove godine popunjavanjem ovog obrasca i slanjem hotelu na mail: marijana.misetic@watermanresorts.com.


Tagovi

Maslinarstvo Uljarstvo Manifestacija Brač Zadružni savez Dalmacije Noćnjak 2022


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.