• Bjelovarski sajam
  • 17.01.2018. 17:00

Bjelovarski sajam - sve za sjetvu i obradu drveta

Jedna od najznačajnih manifestacija Bjelovarskog sajma sastoji se od nekoliko atraktivnih cjelina, a program obuhvaća veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, sjemensku robu, zaštitna sredstva i umjetna gnojiva za proljetnu sjetvu kao i velik izbor sadnica, cvijeća i alata.

Foto: Karolina Tušek Facebook/Bjelovarski sajam
  • 160
  • 17
  • 0

Bjelovarski sajam i ove godine organizira 21. proljetni međunarodni bjelovarski sajam i 3. Drvni svijet - prezentacija opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, koji će se održati od 6. do 8. aprila na Sajamskom prostoru Gudovac u susjednoj Hrvatskoj.

Jedna od najznačajnih manifestacija Bjelovarskog sajma sastoji se od nekoliko atraktivnih cjelina, a program obuhvaća veliku izložbu traktora i poljoprivredne mehanizacije, sjemensku robu, zaštitna sredstva i umjetna đubriva za proljetnu sjetvu, kao i velik izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova.

Ove godine, 3. Drvni svijet

Naravno, tu je i oprema i strojevi za šumarstvo i obradu drveta, a bit će prezentirane nove tehnologije u poljoprivredi i drvo-prerađivačkoj industriji kao i rad raznih strojeva i alata.

Nezaobilaza su stručna predavanja i okrugli stolovi, razmjena stanja i iskustava, ali i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva te široka ugostiteljska ponuda.

Proljetni sajam svake godine okuplja nekoliko stotina izlagača kao i desetke tisuća posjetitelja i to na 70.000 m2 izložbenog prostora.

Prijavite se za izlaganje

Krajnji rok za prijavu sudjelovanje je do popune raspolovih izložbenih prostora.

Ispod članka možete pronaći prijavu te narudžbenicu dodatne opreme, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje, na kontakte: Tel: +385 43 238 846, +385 43 238 852; Fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr, caus@bj-sajam.hr, kovacic@bj-sajam.hr.

Foto: Karolina Tušek Facebook/Bjelovarski sajam


Dokumenti


Tagovi

Gudovac Bjelovarski sajam Tugomir Majdak Drvni svijet 21. proljetni međunarodni bjelovarski sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.