Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 16.03.2017. 18:00

Bjelovarski sajam niže uspjehe i privlači mlade

Od 31. marta do 2. aprila 2017. na više od 235 četvornih metara sajma, očekuje se na Bjelovarskom sajmu u Hrvatskoj 500 izlagača iz 15 zemalja te više od 50 hiljada posjetitelja.

  • 616
  • 43
  • 0

20. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u susjednoj Hrvatskoj samo jedna od perjanica tvrtke Bjelovarski sajam na čelu koje je direktor Davorin Posavac.

Naime, manifestacija koja se godinama smatrala manjom manifestacijom od Jesenskog sajma, dosegla je ogroman broj izlagača, a ako je suditi po prošlogodišnjim brojkama posjetitelja, očekuje se da će ove godine broj biti i veći.

Bjelovarski sajam član je priznate međunarodne organizacije EURASCO koja okuplja najuspješnije i najbolje europske sajmove. Iz godine u godinu inovativan i zanimljiv, privlači velik broj izlagača, tako se na proljetnoj manifestaciji očekuje čak 500 izlagača iz 15 zemalja.

Odlični rezultati Davorina Posavca

"Drago nam je da nas prepoznaju i da Bjelovarski sajam bilježi rast u svim segmentima. Kroz brojke gledano tvrtka ostvaruje pozitivan financijski rezultat. Ukupni prihodi od prodaje od 2013.-2016. rasli su prosječno po godišnjoj stopi od 4%. Najveći rast zabilježen je 2016. u odnosu na 2015. za gotovo 7%.

Gledajući kalendar događanja tri su važne manifestacije Pčelarski najbrže rastući, Proljetni i Jesenski sajam. Prihodi od prodaje postupno su u porastu, a u tri godine koliko sam direktor, samo prodaja ulaznica za sve manifestacije porasla je za više od 12%, prihodi od najma izložbenog prostora više od 5%. Proljetni sajam raste s nešto više od 21% u prodaji ulaznica, dok prihodi od najma izložbenog prostora na toj manifestaciji bilježe rast od gotovo 12%", ponosno govori Davorin Posavac.

Cilj nam je izložiti najbolje novitete poljoprivrede

Proljetni sajam obuhvaća cjelokupan program poljoprivredne mehanizacije brojnih robnih marki, zaštitnih sredstava za bilje, sjemenje. Upravo na ovoj priredbi bit će predstavljeni noviteti u poljoprivredi. Izloženi će biti poljoprivredni strojevi, šumarska mehanizacija i traktori domaće proizvodnje.

Drvni svijet i Mladi u poljoprivredi

"Drvni svijet drugi, a Mladi poljoprivrednici treći put zaredom dio su Proljetnog međunarodnog sajma. Drvni svijet tema je kroz koju se želi istaknuti i prikazati najnovija tehnologija i tehnika za šumarstvo, predstaviti će se novitetima i predavanjima. Najbolje mjesto za promidžbu mladih u poljoprivredi svakako je Bjelovarski sajam, s mladima se najlakše i najbrže dogovorimo", istaknuo je direktor Davorin Posavac.

50 tisuća posjetitelja

Međunarodni dani mladih poljoprivrednika na sajmu mjesto je gdje mladi menadžeri u agrobiznisu imaju priliku promovirati svoje, ali i prikupiti kvalitetne ideje drugih stranih i domaćih poljoprivrednika.

Od 31. marta do 2. aprila 2017. na više od 235 četvornih metara sajma, očekuje se 500 izlagača iz 15 zemalja te više od 50 hiljada posjetitelja. Svake godine izlagače i posjetitelje dočekujemo s novitetima, stranim i domaćim predavačima. Sajam i ove godine središnje mjesto komunikacije i trgovine u regiji.


Tagovi

Bjelovarski sajam Davorin Posavac Proljetni sajam EURASCO


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]