Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • WorldFood Istanbul
  • 02.09.2016. 09:00

BiH poduzeća na WorldFood sajmu u Istanbulu

Bosanskohercegovačke kompanije - izlagači na sajmu (Milkos - Sarajevo, Klas - Sarajevo, Dukat - Tešanj, Bimal - Brčko i Vita Life - Visoko) predstavljaju svoju ponudu turskom tržištu na kolektivnom štandu.

Foto: komorabih.ba
  • 304
  • 14
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine treći put organizira nastup bosanskohercegovačkih poduzeća na sajmu prehrambene industrije WorldFood Istanbul 2016, koji se održava u R.Turskoj (Istanbul) od 1. do 4. septembra. Nastup bh. privrede, navode u Komori, je podržan od strane Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine.

Bosanskohercegovačke kompanije - izlagači na sajmu (Milkos - Sarajevo, Klas - Sarajevo, Dukat - Tešanj, Bimal - Brčko i Vita Life - Visoko) predstavljaju svoju ponudu turskom tržištu na kolektivnom štandu BH privrede od 70 m2, koji se nalazi u hali 2, CNR Expo Centra u Istanbulu.

Sajam nudi mogućnost za promoviranje i predstavljanje širokog asortimana proizvoda iz raznih proizvodnih grana prehrambene industrije, kao i mogućnost ostvarivanja direktnih susreta sa predstavnicima supermarketa u Turskoj putem unaprijed prijavljenih sastanaka između BH kompanija i prodajnih centara smještenih u Istanbulu, ali i u ostalim dijelovima R.Turske.

Pored sajma WorldFood Istanbul 2016, istodobno, se održava i sajam pakiranja i opreme za prehrambenu industriju (IPACK), pa će BH izlagači imati mogućnost da se tokom nastupa na sajmu upoznaju i sa ponudom opreme i novih tehnologija za proizvodnju i pakiranje hrane.

Foto: komorabih.ba


Tagovi

WorldFood Sajam Turska Prehrambena industrija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.