Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Edukacija
  • 25.10.2016. 10:00

Besplatna edukacija o tržištu i proizvodnji malina

Edukacija na temu "Tržište i proizvodnja maline" će se održati 01.11.2016. godine u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona, ulica Trg Maršala Tita b.b., Bihać.

  • 231
  • 10
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Switzerland Global Enterprise/SIPPO (švicarski program podsticanja uvoza u EU i Švicarsku) i Privrednom komorom Unsko-sanskog kantona, organizira edukaciju sa ciljem jačanja izvoznih kapaciteta firmi iz sektora svježeg voća i povrća.

Edukacija na temu "Tržište i proizvodnja maline" će se održati 01.11.2016. godine u prostorijama Privredne komore Unsko-sanskog kantona, ulica Trg Maršala Tita b.b., Bihać.

U okviru edukacije biće tematizirane sljedeće oblasti: tržište maline, trendovi u svijetu i stanje u Bosni i Hercegovini, sortiment i tehnologija uzgoja, organska proizvodnja i certifikacija.

Predavači na edukaciji su Prof.dr. Nikola Mićić, dekan Poljoprivrednog fakulteta u Banja Luci i Mile Gluvačević, ekspert za organsku proizvodnju.

Učešće na edukaciji je besplatno za sve kompanije koje blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili pkusk@bih.net.ba ili na brojeve faxa 033/566-205 i/ili 037/316-351. Broj mjesta je ograničen.

Dodatne informacije o edukaciji možete dobiti pozivom na broj telefona +387 33 566 204. Kontakt osoba je Mirza Konjo, stručni saradnik za edukaciju u Sektoru za edukaciju VTK/STK BiH, najavljuju iz Vanjskotrgovinske komore.


Tagovi

Edukacija Maline Vanjskotrgovinska komora


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]