Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jesenji sajam 2018
  • 07.11.2018. 16:30

Banjalučki sajam: Tri dana za tri velike sajamske manifestacije

Prošle je godine na Jesenjem sajmu u Banjaluci 180 izlagača na 120 štandova predstvalilo svoje djelatnosti.

Foto: Ranka Vojnović
  • 146
  • 13
  • 0

Jesenji sajam 2018 koji će se održati u Banjaluci od 15. do 18. novembra, a kojega organizira Banjalučki velesajam, obuhvaća 22. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 22. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta - LORIMES te 22. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Poslije dvadeset godina postojanja i rada Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju. U godini jubileja izvršili su određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i na njihove rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača svake godine, u odnosu na prethodnu, povećava. 

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posjetilaca. Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za izlagače značajno su unaprijedili izložbeni prostor, povećali broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje. 

Cilj oragnizatora je na sajmu napraviti mjesto okupljanja, a prošle su godine po prvi put održani Business-to-business (B2B) sastanci gdje su investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni. 

Podsjetimo, prošle je godine na sajmu 180 izlagača na 120 štandova predstvalilo svoje djelatnosti. 

Od kaktusa do piva - sve na sajmu u Banja Luci

Osim izlagača iz Bosne i Hercegovine na sajmu su prisutni izlagači iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, kao i mnogobrojni izlagači iz inostranstva koji imaju predstavništva u BiH poput Rumunije, Indonezije.


Tagovi

Jesenji sajam 2018 Banjalučki sajam B2B Sajam


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]