Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 29.04.2022. 11:00
  • Beč, Austrija

Austro Diesel obilježio 40 godina rada, Farmous 40!

Austro Disel je tržišni put započeo 1982., a danas igra važnu ulogu u 10 zemalja centralne i istočne Evrope u kojima sukreira budućnost popularnog "Ferđe"

Foto: Vedran Stapić
  • 54
  • 5
  • 0

U kongresnom centru Marx Halle u glavnom gradu Austrije, zastupnik Massey Ferguson mehanizacije za naše tržište, Austro Diesel, obilježio je 40 godina rada.

Pod prigodnom kraticom "Farmous 40!", zajedno s brojnim poslovnim partnerima osvrnuli su se na protekla četiri desetljeća djelovanja, ali otkrili i dio ambicija među kojima je i srednjoročna strategija daljnjeg rasta branda na globalnom tržištu. 

Ova kompanija svoj je tržišni put započela 1982., a danas igra važnu ulogu u 10 zemalja centralne i istočne Evrope u kojima sukreira budućnost popularnog "Ferđe" koji u 2022. obilježava 175 godina od svog osivanja.

"Danas 50.000 traktora i 2.000 Massey Ferguson kombajna radi na ovim tržištima", rekao je Johann Gram, i naglasio da je njihova uloga brinuti da njihovi vlasnici budu zadovoljni i uspješni poljoprivrednici. 

U ova krizna vremena nastoje povećati broj dobavljača dijelova za strojeve, i ojačati službu nabave. Plan im je i što više komponenti koje koriste u izradi mehanizacije imati u vlastitoj produkciji. "Nismo stopirali proizvodnju, želimo što više traktora isporučiti poljoprivrednicima. Mi ne postojimo bez poljoprivrednika, on je centar naše strategije", poručio je Gram naglasivši da je raspoloživost ključna riječ njihova poslovanja. 

"Kupac se mora moći osloniti na našu riječ, u njemu je tajna našeg uspjeha", zaključio je prvi čovjek Austro Diesela u svom izlaganju pred više od 400 uzvanika okupljenih za ovu priliku jučer, 28. aprila u Beču.


Fotoprilog


Tagovi

Farmous 40 Austro Diesel Massey Ferguson Johann Gram Ferđo Austrija


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)


Partner