Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRO-TECH 2018
  • 19.06.2018. 14:30

AGRO-TECH sajam u Poljskoj okuplja proizvođače i struku

AGRO-TECH u Minikowu u Poljskoj je manifestacija na kojoj poljoprivrednici mogu pronaći najnovija rješenja za svoje farme.

Foto: Agrotech
  • 198
  • 12
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede i industrije AGRO-TECH u Minikowu u Poljskoj je specijalna izložba za poljoprivredne proizvođače i stručnjake. Ovo je važan događaj u cjelogodišnjem programu poljoprivrednih izložbi u ovoj zemlji. To je najveća poljoprivredna manifestacija u sjeverozapadnoj Poljskoj. Kako kažu organizatori, ovdje će poljoprivrednici pronaći najnovija rješenja za svoje farme.

Čini je nekoliko tematskih cjelina - poljoprivredni inženjering, životinje za uzgoj, postrojenja, obnovljiva energija, poljoprivredne zgrade. Obiman program je stručno prilagođen profesionalnim zahtjevima. Ovo se odražava u broju posjetitelja, kojih je prošle godine bilo oko 30.000. Imali su priliku vidjeti najnovije trendove i inovacije koje je prikazalo oko 380 izlagača.

Ove godine održava se od 30 juna do 1. jula.


Tagovi

AGRO-TECH Agrotech 2018 Poljska Sajam


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.