Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrilevante 2017
  • 23.08.2017. 14:00

Agrilevante se fokusira na poljoprivredu na Mediteranu

Sajam će posebnu pozornost posvetiti kulturama tipičnim za mediteransku regiju za koju industrija mehanizacije može pružiti širok raspon tehnološki naprednih strojeva i opreme.

Foto: agrilevanteeu
  • 255
  • 13
  • 0

Međunarodni sajam strojeva, postrojenja i tehnologija za poljoprivredni opskrbni lanac, Agrilevante, održat će se od 12. do 15. oktobra ove godine u talijanskom Bariju. Agrilevante je jedan od najvažnijih ovakvih sajmova na Mediteranu.

Izložba će biti organizirana na 50.000 m², a na njoj će sudjelovati 300 tvrtki. I ove se godine očekuju brojni posjetitelji kojih je u 2015. bio rekordan broj, čak više od 59.000, s 35 akreditiranih inozemnih izaslanstava.

Ondje će dobiti kompletnu panoramu učinkovitih rješenja za svaki proizvodni ciklus, od rada na zemlji, pripremi za sijanje, navodnjavanje, biljne tretmane, ali i berbu, prijevoz te početnu obradu proizvoda.

Prvi Agrilevante održan je 2009. te se održava svake dvije godine. U ovogodišnjem će izdanju sajam posebnu pozornost posvetiti kulturama tipičnim za mediteransku regiju za koju industrija mehanizacije može pružiti širok raspon tehnološki naprednih strojeva i opreme.

Foto: agrilevanteeu


Tagovi

Agrilevante 2017 Italija Mediteran Sajam strojeva Bari Tehnologija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]