Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VIV Turkey 2019
  • 21.05.2019. 18:00
  • Istanbul, Turska

9. Sajam peradarstva i tehnologija u peradarstvu VIV Turkey 2019

Deveto izdanje VIV Turkey ugostit će više od 500 izlagača iz 45 zemalja na prostoru većem od 25.000 kvadratnih metara.

Foto: Facebook/VIV Turkey
  • 108
  • 24
  • 0

VIV Turkey 2019 Sajam peradarstvai i tehnologija u peradarstvu vodeći je međunarodni sajam te vrste u regiji te priznat u cijelom sektoru.  Ovaj sajam prezentira sve dijelove procesa u uzgoju peradi, od hrane za perad, proizvodnje mesa kao i jaja. 

Cilj VIV Turkey je olakšati prijenos znanja i tehnologija između turskih stručnjaka u sektoru peradarstva stvaranjem međunarodne mrežne platforme koja će poticati razvoj ovoga sektora. 

Proizvodi i usluge koji će se prikazati na ovoj izložbi je uzgoj peradi i oprema; mesna industrija i oprema; mesni proizvodi; proizvodnja i dodaci hrane, hranilice i miješalice; veterinarski instrumenti, lijekovi, plodovi i biološki proizvodi; dijagnostički laboratoriji; genetika i registracija; pakiranje i logistika; zdravstveni sustavi, higijena, čišćenje i sanitarni sustavi; zgrade i oprema u poljoprivredi; transport; udruge i zadruge za uzgoj peradi i drugo. 

Sajam se održava od od 13. do 15. juna u Istanbulu. 

Deveto izdanje VIV Turkey ugostit će više od 500 izlagača iz 45 zemalja na prostoru većem od 25.000 kvadratnih metara. 

Ovaj sajam organizira HKF Trade Fairs pod licencom nizozemske organizacije VNJU Exhibitions Europe. 

Vanjskotrgovinska komora BiH objavila je poziv na sudjelovanje u ovom i još dva sajma (Sajam gradnje i Sajam kozmetike i ljepote). 

U okviru svakog sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.
Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) svakog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće u nekom od programa potrebno je da popunjen aplikacioni formular (ispod teksta) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do datuma koji su navedeni u tabeli priloženoj ispod teksta na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila:saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz Ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.


Dokumenti


Tagovi

VIV Turkey 2019 Sajam peradarstva Mesna industrija Uzgoj peradi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.