Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Energa 2018
  • 10.02.2018. 14:30

8. Međunarodni sajam Energa u junu u Sarajevu

Program Energa se održava pod sloganom "Misliti na budućnost" čime izražava posvećenost modernoj, održivoj i efikasnoj energetskoj budućnosti.

  • 90
  • 5
  • 0

Međunarodni sajam i prateća konferencija Energa, svojim sadržajima i strukturom učesnika predstavljaju uspješan i atraktivan poslovni događaj svrstan među najznačajnije manifestacije u oblasti energetike u regiji. 

Energa je mjesto susreta uglednih domaćih i inostranih kompanija na kojem se prezentiraju trendovi te raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti kao i različiti oblici poslovne saradnje domaćih i inostranih kompanija.

Konferencijski program Energa uključuje različite tematske oblasti, a u njegovom definiranju i održavanju sudjeluju predstavnici vladinog i nevladinog sektora, istraživačko-obrazovnih institucija i privrede.

Ovogodišnji, 8. Međunarodni sajam energetike i prateće konferencije Energa održat će se u Sarajevu od 19. do 21. juna. 

Program Energa se održava pod sloganom "Misliti na budućnost" čime izražava posvećenost modernoj, održivoj i efikasnoj energetskoj budućnosti. Njegovo koncipiranje zasnovano je na predispozicijama ovog regiona i prilagođeno je njegovoj industrijsko-energetskoj tradiciji, potencijalu i budućem razvoju. Program Međunarodnog sajma i prateće konferencije Energa održavaju se u vremenu donošenja krupnih odluka o daljem razvoju energetskog sektora u BiH, te sagledavanja aktuelnih trendova u naučnom i tehničko tehnološkom razvoju u oblasti energetike s aspekta korištenja i razvoja domaćih resursa.

Foto: Facebook/Energa


Tagovi

Energa 2018 Obnovljivi izvori energije Energetska učinkovitost


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]