Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Modriča 2014.
  • 14.08.2014. 15:54

5. regionalni sajam gospodarstva

U Modriči, u BiH po peti put će se održati sajam gospodarstva na kojem će se predstaviti poduzetnički programi i inicijative iz različitih sektora gospodarstva od industrije do poljoprivrede!

  • 141
  • 10
  • 0

U organizaciji razvojne agencije općine Modriča i partnera, 05. i 06. rujna 2014. godine u Modriči u Bosni i Hercegovini održat će se Sajam privrede Modriča 2014., a lokacija održavanja ovog događaja je Kulturno-sportski centar.

Ovom prilikom predstavit će se poduzetnički programi i inicijative iz različitih sektora gospodarstva pa će se tu naći programi od industrije do poljoprivrede, a cilj je poticanje poslovnih veza, konkurentnosti i razvoja. Istovremeno će se održati i sajam poljoprivrednog poduzetništva i stočarstva, sajam pčelarstva te turističke ponude. Najavljene su i konferencije o aktualnim temama iz područja poduzetništva i poljoprivrede ali i brojni drugi sadržaji. Na sajmu će biti zastupljene male tvrtke i poduzetnici ali i velike kompanije te poslovne institucije.

Da je riječ o respektabilnom sajmu na ovim prostorima potvrđuje i podatak da je na prošlogodišnjem sajmu sudjelovalo je 250 izlagača iz Republike Srpske, Federacije BiH, distrikta Brčko, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a otvorio ga je ministar za ekonomske odnose i regionalnu suradnju Vlade RS, Igor Vidović. Sajmu su prisustvovali i brojni drugi predstavnici vlasti, političkog i kulturnog života te brojni gospodarstvenici, predstavnici ustanova i udruženja. U sklopu Izložbe stoke dodijeljene su i nagrade za najbolje junice i krave, a drugog dana dodijeljena su priznanja za najbolji marketinški nastup na sajmu te najbolje uređeni štand.

Svi zainteresirani za izlaganje na ovom sajmu organizatoru se mogu javiti do 25. kolovoza 2014. godine na adresu: Razvojna agencija općine Modriča; Ulica Petra Kočića 4, 74480 Modriča, BiH; tel: 00387 53 814 138, 811 372; e-mail: oarmsp@gmail.com, a prijavnica se nalazi u prilogu članka.


Dokumenti


Tagovi

Modriča Sajam privrede Poduzetnički program Industrija Poljoprivreda Poslovne veze Konkurentnost Poljoprivredno poduzetništvo Stočarstvo Sajam pčelarstva Konferencije Igor Vidović Izložba stoke Regionalna suradnja