• Banjalučki sajam
  • 07.11.2019. 16:30
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Banja Luka

3 u 1: Jesenji sajam u Banja Luci - broj izlagača veći za 44%

U četvrtak, 14. novembra započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES te 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedjelje, 17. novembra.

Foto: Facebook/Banjalučki velesajam/Sajam doo
  • 491
  • 24
  • 0

Iduće sedmice, točnije u četvrtak, 14. novembra započinju 24. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - AGROS, 24. Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta – LORIMES te 24. Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva, a traje do nedjelje, 17. novembra. 
 
Poslije dvadeset godina postojanja i rada Banjalučki velesajam zakoračio je u treću deceniju. "U godini jubileja izvršili smo određene promjene u strukturi i načinu poslovanja, što se pozitivno odražava i naše rezultate, a tome u prilog najbolje govori činjenica da se broj izlagača ove godine, u odnosu na prethodnu, povećao za 44 %", ističu organizatori. 

Povećanje broja izlagača prati i rast broja posjetilaca za 31 %

"Radi što prijatnije radne atmosfere i udobnosti za naše izlagače značajno smo unaprijedili izložbeni prostor, povećali broj parking mjesta, a u planu je i dalje proširivanje", ističu u organizaciji napomenuvši kako značajan iskorak čini i veća zainteresovanost i podrška od strane medija. 

Cilj je na sajmu napraviti mjesto okupljanja pa će se po prvi puta održati Business-to-business (B2B) sastanci gdje bi investitori direktno sa izvođačima pregovarali o poslovima u predstojećoj sezoni.

Sajam se održava na Banjalučkom sajmu, Pilanska bb, a više informacija potražite na ovom linku


Tagovi

Jesenji sajam 2019 Banja Luka AGROS LORIMES B2B


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.