Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jadranski sajam
  • 06.03.2018. 14:30

23. Sajam ekologije u Budvi

Sajam ekologije je jedini takav događaj u Crnoj Gori, međunarodnog karaktera. Odvija se u Budvi.

  • 109
  • 6
  • 0

23. Sajam ekologije je međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa i jedini je takav u Crnoj Gori. Glavne teme su zelena energija, industrija reciklaže, upravljanje otpadom, promocija i tržišna valorizacija proizvoda i usluga koje doprinose realizaciji ciljeva održivog razvoja.
 
Sajam čine dva programa - izlagački i stručni. Obuhvaća sve segmente zaštite životne sredine: resorno ministarstvo, lokalnu samoupravu i nevladin sektor koji se bavi zaštitom prirodnih resursa od zagađenja.

Manifestacija je prilika da se na jednom mjestu predstave suvremene tehnologije, ekološki standardi i inovativnosti, koje će unaprijediti odnos prema zaštiti životne sredine. Organiziraju se i tematski događaji poslovnog karaktera, u suradnji sa stručnim udruženjima i afirmiranim profesionalcima.

Prijavu potražite ispod članka.
 
Na istom mjestu i u isto vrijeme, održat će se i 44. Sajam hrane i 27. Sajam turizma - METUBES. Posjetite Budvu i Jadranski sajam od 22. do 24. marta. 

Foto: Jadranski sajam


Dokumenti


Tagovi

Sajam ekologije 2018 Budva Prijava


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.