• Growtech 2019
  • 24.11.2019. 16:30
  • Antalija, Turska

19. Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije - Growtech

Growtech svake godine povećava svoju reputaciju međunarodnog mjesta susreta svjetske poljoprivredne industrije.

Foto: Growtech.com.tr
  • 80
  • 11
  • 0

Najveća svjetska izložba stakleničke industrije, Growtech, održat će se od 27. do 30. novembra u Expo centru Antalya, u Turskoj. 

Međunarodni sajam plastenika, poljoprivredne opreme i tehnologije - Growtech svake godine povećava svoju reputaciju međunarodnog mjesta susreta svjetske poljoprivredne industrije. Održava se u Antaliji, srcu turske poljoprivredne proizvodnje i izvoza, a uz sudjelovanje vodećih tvrtki proizvodnje staklenika, poljoprivrednih tehnologija i opreme, navodnjavanja, uzgoja sjemena, uzgoja sadnica, prehrane i zaštite biljaka, biološke kontrole, poljoprivredne mehanizacije i opreme za stoku.

Antalija: Turski agrarni gigant koji i dalje raste

Udružujući svaki pojedini element industrije od seljaka koji sije sjeme do divovskih tvrtki koje izvoze na svjetska tržišta, Growtech slavi 19. obljetnicu. Ovogodišnja će izložba okupiti više od 850 izlagača iz više od 30 zemalja i 90.000 poljoprivrednika iz više od 130 zemalja. 

U sklopu Growtech-a 2019, održat će se i 12. ATSO Growtech nagrada za poljoprivrednu inovaciju radi dobivanja dodane vrijednosti i inovativnih radova.

Prošlogodišnji sajam primio je 86.780 posjetitelja iz 120 zemalja i preko 800 izlagača iz 30 zemalja.

Organizatori ističu kako su poduzeli značajne korake u održivosti kako bi ostavili bolje okruženje za sljedeće generacije. Za promotivne materijale koriste reciklirani papir, tu je LED tehnologija, predmete koje će koristiti tijekom izložbe će biti reciklirani. 


Tagovi

Growtech 2019 Antalija Turska Sajam plastenika


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.