Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lorimes
  • 30.10.2014. 13:35

18. Lorimes uskoro u Banja Luci

18. Lorimes, međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta održat će se od 06. do 09. studenog 2014. godine u Banja Luci

  • 158
  • 10
  • 0

U oranizaciji Banjalučkog velesajma d.o.o. u Banja Luci će se od 06. do 09. studenog 2014. godine održati 18. Lorimes, međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta te međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

Posjetitelji će na Sajmu imati priliku vidjeti najmoderniju lovačku i ribolovačku opremu, oružje različitog kalibra, a bit će dostupna i vozila te eksponati i trofeji lovačkih društava. Osim toga, ovo je jedinstvena prilika za sklapanje novih poslovnih aranžmana i proširenje poslovnih kontakata.

Na prošlogodišnjem sajmu Lorimes predstavilo se 85 izlagača iz Republike Srpske, FBiH te zemalja okruženja. U okviru Sajma održane su i brojne promocije, tradicionalni Sajamski kup u lovu grabljivica, a organizirana je i ribolovačka večer.


Tagovi

Banjalučki velesajam Lorimes Lov Ribolov Ekologija Lovačka oprema Promocije Sajamski kup u lovu grabljivica Ribolovačka večer