Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 14.01.2020. 15:00
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

17. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u susjednoj Hrvatskoj na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Foto: mediteranski-sajam.com
  • 84
  • 6
  • 0

Već 17. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, održat će se od 19. do 22. marta u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

"Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva", kaže voditelj sajma mr.sc. Vedran Kraljević.  

Kako podsjeća, upravo s tog sajma, u aprilu 2005. godine, pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 16. Mediteranskom sajmu izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 hiljada posjetitelja.

"Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima, (hibridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja", naglašava Kraljević. 

Ulaz na sajam je besplatan.

Više pročitajte ovdje


Tagovi

17. Mediteranski sajam Ekološki proizvodi Tradcijski proizvodi Sajam Dubrovnik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer