Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VINOcom
  • 28.09.2019. 08:00
  • Grad Zagreb, Zagreb

14. Zagreb VINOcom - Međunarodni festival vina i kulinarstva

Prezentacija i degustacija vina, sljubljivanje vina i hrane, eno-gastro eduakcije, očekuju vas i ove godine na međunarodnom festivalu vina i kulinarstva.

Foto: Vedran Stapić
  • 82
  • 10
  • 0

Već 14. Zagreb VINOcom - Međunarodni festival vina i kulinarstva, održat će se u zagrebačkom hotelu Esplanade 22. i 23. novembra.

Gotovo četvrt stoljeća, VINOcom je poseban vinski događaj, kojim se promiče kultura stola, u čemu vino ima izuzetnu ulogu i značenje. Kao i svake godine očekuju vas degustacije ponajboljih hrvatskih i stranih vina, uz edukaciju posjetitelja o značajkama plemenite kapljice i njihovu slaganju s jelima.

Festival VINOcom svake godine okupi više od 300 izlagača vina iz Hrvatske, drugih zemalja Evropske unije, ali i susjednih zemalja, a na festivalu je neizostavna i bogata gastro ponuda domaćih proizvođača. 

Na festivalu će se i ove godine prezentirati i degustirati vina, sljubljivati vino i hrana, održavati suvremeno koncipirane eno-gastro edukacije za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i druge ljubitelje vina i hrane.

Dakle, upišite datum i vidimo se na VINOcomu!


Tagovi

VINOcom Festival vina i kulinarstva Zagreb


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.