AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » 120 izlagača na "Danima šljive 2017"

120 izlagača na "Danima šljive 2017"

Prozor-Rama

120 izlagača na "Danima šljive 2017"

Datum: 13.09.2017. 15:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Na ovoj manifestaciji predstavit će se oko 120 izlagača iz 2 zemlje i najznačajniji domaći gospodarstvenici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom i preradom.

Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani šljive" Prozor-Rama 2017. bit će održan 18. i 19. rujna, u sportskoj dvorani u Prozoru. Na ovoj manifestaciji predstavit će se oko 120 izlagača iz 2 zemlje i najznačajniji domaći gospodarstvenici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom i preradom.

Susretanje s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca

"Dani šljive" postaju sve prepoznatljiviji sajam koji se organizira sada po 12. put, iz lokalnog sajma lagano je dostigao regionalnu i nacionalnu razinu, postaje mjesto samoprocjene vlastitih mogućnosti za mnoge poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike. Pored ugodnog ambijenta, sajam će omogućiti susretanje proizvođača s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca", kazao je Stipo Čuljak u ime Organizacijskog odbora Sajma.

Ocjenjivanje rakije i sira

Kao i ranijih godina, bit će organizirano ocjenjivanje voćnih rakija i likera, te različitih vrsta sira. Sukladno najnovijim trendovima uz ocjenu stručne komisije, za najbolje dodijelit će se posebne nagrade i plakete kao i za najbolje projekte iz oblasti poljoprivrede i turizma koji su najviše doprinijeli razvoju i promociji općine u ovoj godini, navodi ramskivijesnik.

Humanitarna strana sajma

"Izlaganje na sajmu je besplatno za sve one koji su bili izlagači ranijih godina. U sklopu Sajma održat će se stručna predavanja, od kojih jedno na temu turizma, a drugo na temu poljoprivrede a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva.

Sajam će imati i humanitarnu stranu kroz zajedničku akciju sa udrugom "Djeca nade" kojima svi prihodi od ulaznica i tombola idu za njihov rad i aktivnosti" dodao je Čuljak.

Foto: Facebook/Općina Prozor-Rama

Broj pregleda članka: 265; Uspješnost članka: 13.25

Tagovi: Dani šljive Prozor-Rama, Stipo Čuljak

Ključne riječi članka: 120, izlagaca, na, danima, sljive, 2017, sajam, sajma, poljoprivrede, turizma, domaćih trgovačkih lanaca, nekolicinom domaćih trgovačkih


Maja Celing Celić

Svi tekstovi autora

Autorica Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.