Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prozor-Rama
  • 13.09.2017. 15:00

120 izlagača na "Danima šljive 2017"

Na ovoj manifestaciji predstavit će se oko 120 izlagača iz 2 zemlje i najznačajniji domaći gospodarstvenici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom i preradom.

Foto: Facebook/Općina Prozor-Rama
  • 303
  • 13
  • 0

Dvanaesti Sajam poljoprivrede, prehrane i turizma "Dani šljive" Prozor-Rama 2017. bit će održan 18. i 19. rujna, u sportskoj dvorani u Prozoru. Na ovoj manifestaciji predstavit će se oko 120 izlagača iz 2 zemlje i najznačajniji domaći gospodarstvenici iz oblasti agrara i grana koje imaju veze s poljoprivredom i preradom.

Susretanje s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca

"Dani šljive" postaju sve prepoznatljiviji sajam koji se organizira sada po 12. put, iz lokalnog sajma lagano je dostigao regionalnu i nacionalnu razinu, postaje mjesto samoprocjene vlastitih mogućnosti za mnoge poljoprivredne proizvođače i prerađivače, kao i za turističke djelatnike. Pored ugodnog ambijenta, sajam će omogućiti susretanje proizvođača s nekolicinom domaćih trgovačkih lanaca", kazao je Stipo Čuljak u ime Organizacijskog odbora Sajma.

Ocjenjivanje rakije i sira

Kao i ranijih godina, bit će organizirano ocjenjivanje voćnih rakija i likera, te različitih vrsta sira. Sukladno najnovijim trendovima uz ocjenu stručne komisije, za najbolje dodijelit će se posebne nagrade i plakete kao i za najbolje projekte iz oblasti poljoprivrede i turizma koji su najviše doprinijeli razvoju i promociji općine u ovoj godini, navodi ramskivijesnik.

Humanitarna strana sajma

"Izlaganje na sajmu je besplatno za sve one koji su bili izlagači ranijih godina. U sklopu Sajma održat će se stručna predavanja, od kojih jedno na temu turizma, a drugo na temu poljoprivrede a sve to kroz prizmu najavljenih natječaja za europska sredstva.

Sajam će imati i humanitarnu stranu kroz zajedničku akciju sa udrugom "Djeca nade" kojima svi prihodi od ulaznica i tombola idu za njihov rad i aktivnosti" dodao je Čuljak.

Foto: Facebook/Općina Prozor-Rama


Tagovi

Dani šljive Prozor-Rama Stipo Čuljak


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.