Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni Carp kup
  • 24.10.2016. 16:00

Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda koji je na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma!

Foto: Facebook/DSR Šaran Pelagićevo .
  • 2.755
  • 131
  • 0

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda. On je, naime, na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma!

Uz Majstorovića, na tron najboljih ribolovaca u ovom dijelu Europe zasjeli su i njegovi sugrađani Vlado Šimić i Goran Miloš, svi članovi ekipe CT. MGW Baits i Udruge sportskih ribolovaca "Amur".

Također, Gruđani su tijekom natjecanja ulovili nevjerojatnih 608 kilograma ribe i iza sebe ostavili dvije austrijske ekipe, i to za skoro 400 kilograma. Natjecanje su završili s 32 šarana s prosjekom od 19 kg. Kako piše vecernji, Udruga sportskih ribolovaca "Amur", na čijem je čelu Majstorović, kroz prethodne godine se pokazala kao primjer očuvanja okoliša s obzirom na to da su izvršili niz akcija čišćenja, poribljavanja, uređivanja, a najbolji primjer za to proteklih godina bilo je jezero Krenica.

Tu su se najviše i pripremali, a trud i rad donijeli su im zlato na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu. Na natjecanju u Pelagićevo, stigli su ribolovci iz Austrije, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Hrvatske.

Foto: Facebook/DSR Šaran Pelagićevo

.


Tagovi

Šaran Pelagićevo Josip Majstorović Ribolov Međunarodni carp kup


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić