AgroKlub.ba

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Ribarstvo » Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Međunarodni Carp kup

Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Datum: 24.10.2016. 16:00

Kategorija:

Ribarstvo

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda koji je na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma!

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda. On je, naime, na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma!

Uz Majstorovića, na tron najboljih ribolovaca u ovom dijelu Europe zasjeli su i njegovi sugrađani Vlado Šimić i Goran Miloš, svi članovi ekipe CT. MGW Baits i Udruge sportskih ribolovaca "Amur".

Također, Gruđani su tijekom natjecanja ulovili nevjerojatnih 608 kilograma ribe i iza sebe ostavili dvije austrijske ekipe, i to za skoro 400 kilograma. Natjecanje su završili s 32 šarana s prosjekom od 19 kg. Kako piše vecernji, Udruga sportskih ribolovaca "Amur", na čijem je čelu Majstorović, kroz prethodne godine se pokazala kao primjer očuvanja okoliša s obzirom na to da su izvršili niz akcija čišćenja, poribljavanja, uređivanja, a najbolji primjer za to proteklih godina bilo je jezero Krenica.

Tu su se najviše i pripremali, a trud i rad donijeli su im zlato na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu. Na natjecanju u Pelagićevo, stigli su ribolovci iz Austrije, Mađarske, Rumunjske, Slovenije i Hrvatske.

Foto: Facebook/DSR Šaran Pelagićevo

.

Broj pregleda članka: 2624; Uspješnost članka: 329.2

Tagovi: Šaran, Ribolov, Pelagićevo, Josip Majstorović, Međunarodni carp kup

Ključne riječi članka: ulovio, sarana, teskog, 3654, kilograma, kilograma, ribolovaca


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!