Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacrt zakona
  • 16.11.2016. 14:00

Što donosi Zakon o slatkovodnom ribarstvu?

Iz Federalnog ministarstva poljoprivrede pozivaju zainteresovane da komentare na Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu dostave najkasnije do 01.12.2016.

Foto: Pixabay/succo
  • 196
  • 8
  • 0

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u skladu sa svojim nadležnostima, uz uključenost nadležnih institucija, pripremilo je Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu Federacije Bosne i Hercegovine.

Iz Ministarstva pozivaju sve zainteresovane da svoje komentare, sugestije i prijedloge na ovaj dokument dostave najkasnije do 01.12.2016. godine Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u elektronskoj formi na e-mail adresu: tina.orahovac@fmpvs.gov.ba ili u pisanoj formi na adresu:Ul. Marka Marulića br.2, 71000 Sarajevo.

Nakon završetka postupka učestvovanja javnosti, navedeni dokument Nacrta Zakona o slatkovodnom ribarstvu Federacije BiH bit će dorađen i upućen na daljnju zakonom propisanu proceduru.

Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu pročitajte OVDJE.

Foto: Pixabay/succo


Tagovi

Zakon o slatkovodnom ribarstvu Federacija Federalno ministarstvo poljoprivrede Nacrt


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Spremamo se za još jedan godišnji u plasteniku i polju 🌱