AgroKlub.ba

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Ribarstvo » Što donosi Zakon o slatkovodnom ribarstvu?

Što donosi Zakon o slatkovodnom ribarstvu?

Nacrt zakona

Što donosi Zakon o slatkovodnom ribarstvu?

Datum: 16.11.2016. 14:00

Kategorija:

Ribarstvo

Iz Federalnog ministarstva poljoprivrede pozivaju zainteresovane da komentare na Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu dostave najkasnije do 01.12.2016.

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u skladu sa svojim nadležnostima, uz uključenost nadležnih institucija, pripremilo je Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu Federacije Bosne i Hercegovine.

Iz Ministarstva pozivaju sve zainteresovane da svoje komentare, sugestije i prijedloge na ovaj dokument dostave najkasnije do 01.12.2016. godine Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u elektronskoj formi na e-mail adresu: tina.orahovac@fmpvs.gov.ba ili u pisanoj formi na adresu:Ul. Marka Marulića br.2, 71000 Sarajevo.

Nakon završetka postupka učestvovanja javnosti, navedeni dokument Nacrta Zakona o slatkovodnom ribarstvu Federacije BiH bit će dorađen i upućen na daljnju zakonom propisanu proceduru.

Nacrt Zakona o slatkovodnom ribarstvu pročitajte OVDJE.

Foto: Pixabay/succo

Broj pregleda članka: 159; Uspješnost članka: 8.95

Tagovi: Nacrt, Zakon o slatkovodnom ribarstvu, Federalno ministarstvo poljoprivrede, Federacija

Ključne riječi članka: sto, donosi, zakon, o, slatkovodnom, ribarstvu, slatkovodnom, ribarstvu, zakona, dokument, formi, adresu, federacije, nacrt, poljoprivrede, vodoprivrede, šumarstva, slatkovodnom ribarstvu, ribarstvu federacije, poljoprivrede vodoprivrede, nacrt zakona, slatkovodnom ribarstvu federacije


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!